BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 20, 2009

korang pernah tak rasa rupa nya si dia yang korang minat bukan korang punya?

saya pernah. baru 1 jam lepas. si dia ada girlfriend. cuma cinta itu buta..saya pun terminat si dia. saya ada termimpi si dia akan pilih saya. cuma masa menghalang kita. saya tak pernah sayang kat orang lain selain si dia. kawan kawan saya yang saya minat dulu pun tak boleh lawan walaupun panggil saya sayang. si dia tahu saya sayang dia. dan dia tau saya takkan tinggalkan dia. kawan kawan saya pernah menyuruh saya meninggalkan si dia tapi saya tidak pernah ikut. sesetengah kali..saya terfikir..kawan kawan saya ada tak terfikir..

aku dah cakap dah..

saya harap tak.

sekarang pukul 3 pagi. saya mengasingkan diri dari mak saya sebab saya taknak mak saya tahu saya sedih. so saya mengurungkan diri saya dalam bilik. saya sekarang tengah menangis macam orang gila..mata saya bengkak dan suara saya serak. kepala saya pun pening.

kawan kawan saya kata-jangan nangis..lelaki itu tidak berharga untuk saya nangis kepadanya. tapi bukan saya yang nak nangis..saya pun nak tunjuk kuat. tapi sayang sangat..saya tak boleh. saya sayang sangat kepada si dia.

seperti apa yang saya tahu akan terjadi..dia pilih girlfriend nya. lalu,saya berfikir,lucky nya pompuan ni. macam mana cara pun, boyfriend awak still sayang dan pilih awak.

so,awak jaga si dia untuk saya. jangan sakitkan hati dia. jaga si dia baik baik

sebab

dia la si dia.

saya sayang si dia sampai bila bila

sabrina.

0 comments: