BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, November 14, 2009

kecewa

i never been so disappointed with my own self. i feel so sial. ye ah. memain je..from start of semester 3..stok main je. hah..dah kedepek kat muke sendiri. result this sem sucks. the hope for me going to law degree is so jauh. i cant even see it. kabur kabur je nampak shah alam.

but even though all of this happened,i will not give up. there's a chance. i need to do well in the retake of paper. sumpah malu dowh. but sape suruh memain cam cibai kan?

but sumpah,i sumpah myself..i will do my best and i WILL get 3 pointer and will proceed to BLS.

ini sekadar sepakan kat muka betapa main nya saya di dalam dunia ini.

i woke up.

now this is the time i stand up.

for those who raised,congrates,to those who failed,let's go to war together.

InsyaAllah, we can do this.

sab

8 comments:

Anonymous said...

belagak lagi. padan muka

sabrina said...

eyh pukimak..if ko nak cakap camni,biar ada maruah sket ah nak ckap kat muka aku. babi. if takut nak dekat ngan aku,tulis name ah nak ckp

woi,Allah maha besar. sekejap je die leh tarik

mati ko sial. aku akan carik ko.

Aliff Aiman said...

wow..looks like someone x puas hati..rilex pu3.."humans" r always like this..x civilized langsung..go get a life this "hidden behind a rock" people..show yourself is a better choice..when you put shit to someone..u will get worst than that..so..Allah sentiasa adil..Insyaallah..

sabrina said...

budak kampung aiman..gi mati die la. terkejut die nanti when she or he sees me in shah alam nnt.

Aliff Aiman said...

well..nt a word..let them be..anyway..good luck pu3..hehe....

haha. said...

ahaha.melayu macam ni la kan. melatah bila baru dicubit.sikit je kot.
aku tak layak untuk dikenali.dan kau dikenali kerana mungkin kegedikan kau yang membuatkan orang disekeliling kau meluat.
DAN aku tidak gentar LA kalau jumpa kau dekat s.alam. SIKIT PUN TIDAK.
nak cakap pasal Tuhan? jangan dikotori 'babi' seperenggan dengan ayat nya. hina aku baca.

hanankamal said...

dear anonymous,

i have to say, you do have a point there. memang tak patut lah sebut perkataan terkutuk tu sebaris dengan kalimah suci. so kudos to you on that.

but what i don't get is, how the hell does the way sab has been acting -- which is apparently making you sick to your guts -- is giving you the idea that you have the freedom to condemn her while she is at her lowest?

for a person who respects His agama so much, igniting such rage over a matter that does not involves you AT ALL in the first place, surely isn't regarded as an honourable thing one hamba does to another eh?

sheesh i hope not.

nak cakap die typical melayu yang melatah, kau pun sama lah. typical melayu yang suka condemn orang lain. sebab nak feel good about yourself, i presume? oh and don't you deny it weh. you know i'm right.

eventhough die gedik, kau takde hak nak condemn die sebegitu. memang patut lah pun die mencarut, kene attack tak pasal pasal kot and from a coward anonymous, nonetheless.

so dear anonymous or haha., as you put it, please do leave her alone. she has been through enough. and i trust you that you, whoever you may be, will be there in shah alam later kan? you've already got what you what, takpayah nak perkecilkan mereka yang less fortunate, gedik or non gedik pun.

do us a favour and pack your hati busuk somewhere else. leave my friend alone.

sabrina said...

orite, maafkan aku sebab aku gune perkataan babi seayat dengan Allah SWT.

but sikit je ko kate? nampak sangat ko tak kenal aku. aku banyak lalui benda benda yang susah. ko tak paham sebab nampak ko tak rapat ngan aku. ko tak gentar jumpa aku kat shah alam? cheh..letak name pun tak berani.

ko nak cakap pasal melayu,ko jenis yang macam hanan cakap,hati busuk dengki. dah la selalu baca blog aku. nampak takde life. siap boleh reply lagi. so maknanya ko memang tunggu la aku bengang nih. aku tak bengang cuma aku terkejut jugak ada orang macam ni satu campus ngan aku. ko mesti budak2 low kan? siap aku tak perasan ko exist pun.

cuba ko jangan kacau hidup orang. kan senang? aku dah siap nasihat baik punya pasal anak yatim sume. ko still tak getar? ok2. kita lihat di akhirat nnt.

salam.

sab